Industria | Lighting Qualiteers

INDUSTRIA, MADE IN HOLLAND!

Industria heeft een nieuwe assemlage locatie!

Industria ontwikkelt, produceert en verkoopt al vele jaren innovatieve en duurzame verlichting. De vraag naar onze hoogwaardige producten stijgt! Om aan deze vraag te voldoen vindt sinds kort de assemblage van onze armaturen plaats op een nieuwe locatie.

De Van Zet Groep in Bergschenhoek bleek ruimte én tijd te hebben om Industria bij te staan bij de productie van Industria armaturen. Het is een bewuste keus om alle werkzaamheden binnen Nederland te houden, zodat we snel kunnen schakelen en de levertijden kort zijn voor onze klanten.

De Van Zet Groep is een goede en betrouwbare partij om mee samen te werken. Het contact tussen Industria en de eigenaren Freek en Peter van der Zanden gaat al vele jaren terug. Van Zet heeft een brede kennis en veel ervaring in het werken en verwerken van producten gemaakt van (o.a.) aluminium, staal en RVS maar kan ook meedenken over de technische aspecten van het eindproduct. Onder supervisie van Industria zijn inmiddels 1.000 Kegel Cumulus armaturen geproduceerd en afgeleverd bij de klant. De productie van Industria LED armaturen zal ook plaats gaan vinden in Bergschenhoek.

Industria Technical Lighting.
Kies voor duurzaam, kwaliteit én energiebesparing.

Neem contact op

Vul het formulier in en wij nemen contact op

Dank u wel! We hebben uw formulier ontvangen!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Laatste nieuws