Industria | Lighting Qualiteers

JOAQUIN DOGGEN, WELKOM TERUG BIJ INDUSTRIA!

Joaquin Doggen versterkt het Industria team!

Het Industria team is per 1 oktober verstrekt met de ervaren Joaquin Doggen. Voor Industria een oud-collega, en een bekende voor veel mensen in de openbare verlichting branche!

De carrière van Joaquin startte bij Ahrend kantoormeubelen bij sales & marketing. Daarna heeft hij ruim 8 jaar bij Industria gewerkt. Als hoofd binnendienst werkte Joaquin bij Industria in de periode dat in de openbare verlichting branche gestart werd met vervangen van conventionele verlichting door LED. Dat was vanzelfsprekend een interessante tijd! Daarnaast heeft hij de binnendienst getransformeerd en werkte o.a. met en voor veel verschillende installateurs,gemeenten en overheden.

Met deze Industria ervaring is hij over gegaan naar Signify,voorheen Philips Lighting als Supply Chain Manager. Daar lag de focus meer op internationale aanbestedingen maar ook was de overheid een klant met grote projecten zoals tunnels en stadions. Verder onderhield Joaquin het contact met de productie bedrijven en leveranciers in Europa, Amerika en China. Een nieuwe manier van data verwerken stond o.a. ook als IT-project in zijn agenda.

En nu is Joaquin Doggen weer terug bij Industria als Operationeel Manager. Hij voelde de behoefte om de focus te leggen op betrokkenheid in het gehele proces: van aanbesteding tot een perfect product en een goed contact met de klant. Industria is sterk in korte lijnen tussen alle partijen; de klant,ontwikkelaars van Industria armaturen, leveranciers en de productie.

Daarnaast vindt Joaquin het prettig dat duurzaamheid bij Industria een speerpunt is. Het streven is om alleen de elementen te vervangen van bestaande armaturen als dat noodzakelijk is. Dat is niet alleen kostenefficiënt maar ook beter voor het milieu, er worden in dat geval vanzelfsprekend mindergrondstoffen gebruikt. Dat is niet alleen een positieve gedachtegang van Joaquin en Industria, maar vooral een pluspunt voor klanten zoals gemeenten en bedrijven die een duurzaam beleid nastreven.

Industria Technical Lighting.
Kies voor duurzaam, kwaliteit én energiebesparing.

 

Neem contact op

Vul het formulier in en wij nemen contact op

Dank u wel! We hebben uw formulier ontvangen!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Laatste nieuws